Νίκος Μουτσινάς κατά εκπομπών: Ήθελαν να στείλουν κάμερα στην κηδεία της μάνας μου

Ο Νίκος Μουτσινάς υπερασπίστηκε τον Πάνο Μουζουράκη που ζήτησε να μην πάνε δημοσιογράφοι στον γάμο του – «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου».

Μέσω βίντεο ο Πάνος Μουζουράκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην παραστούν στον επερχόμενο γάμο του. Μάλιστα, κάποιες εκπομπές σπεύδουν να αποκαλύψουν πως ό,τι και να γίνει, εκείνοι θα στείλουν κάμερες ώστε να έχουν λίγα πλάνα από τον πολυσυζητημένο γάμο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε:

«Πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ… Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. “Πήρα τη Μελέτη και μου είπε, εγώ θα στείλω να το ξέρεις”. Και για όλο αυτό ευθύνεται η Κατ Κεν! Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό κόστος στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά, εγώ δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή».

«Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι “θέλουμε να στείλουμε κάμερες”. Τι; Στην κηδεία της μάνας μου;» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας σε Κλέλια Ρένεση: «Να κοιτάξει μήπως η δική της άποψη είναι η μειοψηφούσα και όχι των άλλων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading