Νίκος Πουρσανίδης: «Περίμενα περισσότερα από τους ανθρώπους, ήταν λάθος μου»

“Ίσως να έπρεπε να είχα περισσότερη έπαρση αλλά ποτέ δεν πήραν αέρα τα μυαλά μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε νωρίτερα ο Νίκος Πουρσανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμωδία του OPEN «Δική μας Οικογένεια», μίλησε για τη ζωή του, την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο μαζί με τη σύντροφό του αλλά και τις διαφορετικές δουλειές που αναγκάστηκε να κάνει εκεί.

«Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό αλλά δεν καταλάβαινα πόσο δύσκολο είναι, ήμουν 17 χρονών. Όταν έκανα την ταινία με τον Αγγελόπουλο, δε μπορούσα να συνδυάσω σχολή και σινεμά, γιατί τα γυρίσματα ήταν στην Κερκίνη και στη Θεσσαλονίκη, οπότε έπρεπε να φύγω. Όμως, μου έδωσε υποτροφία ο Γιώργος Αρμένης και πήγα στη δική του τη σχολή» αναφέρει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Καταλάβαινα ότι μου έρχονται εύκολα τα πράγματα και δεν ήθελα να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Ίσως θα έπρεπε βέβαια να έχω περισσότερη έπαρση».

Για την απόφασή του να ξεκινήσει μία νέα ζωή στο Λονδίνο μαζί με τη σύντροφο και manager του, Κατερίνα, ο Νίκος Πουρσανίδης αποκάλυψε: «Ήθελα να φύγω. Κάποιες δουλειές τις έκανα για να βγάλω χρήματα για να φύγω. Είναι μεγάλη πρόκληση. Δούλεψα πωλητής στα Harrods, ταμίας σε σινεμά. Στην αρχή πηγαίνεις και λες πω πω όλα γίνονται εδώ και μετά λες όλα γίνονται εδώ, χωρίς εμένα«.

Τον ενδιαφέρει η άποψη των άλλων για τον ίδιο; Ο ηθοποιός απαντά: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το έχω ζήσει από πολύ μικρός. Έχω ακούσει πράγματα που δεν μου άρεσαν και περίμενα περισσότερα από τους ανθρώπους, αλλά ήταν λάθος μου».

Δείτε επίσης: Ματίνα Νικολάου: «Αν ήταν ο Νίκος να φύγει από τον ΣΚΑΪ, θα μου το ‘λεγε»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com