-->

Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο – «Είδα ξαφνικά ένα όνειρο»

“Ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο. Φορούσα κάτι σαν χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα”, αφηγείται ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 της Θεσσαλονίκης και μοιράστηκε με τους ακροατές τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες του στον χώρο της μουσικής. Ο γνωστός τραγουδιστής, πέρα από τη μουσική του καριέρα, σχολίασε και τις δηλώσεις του που πρόσφατα έγιναν αντικείμενο συζητήσεων. Ωστόσο, μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν η αποκάλυψη του σχετικά με την προέλευση του καλλιτεχνικού του ονόματος, προσφέροντας στους ακροατές μια πιο προσωπική ματιά στη ζωή του.

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Αρβανιτίδης. Το Βέρτης είναι ένα τυχερό όνομα, πολύ. Έχω χρόνια να πω πως βγήκε το Βέρτης, αλλά το έχω ξαναπεί παλιότερα σε συνεντεύξεις στα πρώτα μου χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

«Τραγουδούσα στη Βέροια σε ένα μαγαζί το ’98 – ’99, ήμουν άρρωστος, είχα 40 πυρετό και ξύπνησα μέσα στη νύχτα, είχα εφιάλτες. Είδα ξαφνικά ένα όνειρο – μετά από αυτό το όνειρο μπόρεσα να κοιμηθώ- ότι ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, φορούσα κάτι σαν χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα που έγραφε “Βέρτης”.

Σηκώθηκα, έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα, είδα γραμμένο το όνομα, γιατί δεν θα το θυμόμουνα. Μετά θυμήθηκα το όνειρο, ήταν πολύ περίεργο», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής στον Τάσο Ριζόπουλο.

Δείτε επίσης:

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com