Νίκος Ζωιδάκης: «Ήταν η πιο άσχημη στιγμή που έχω βιώσει στη δουλειά μου»

«Εγώ, Ελένη, σ’ αγαπώ, όμως δεν ξέρεις πόσο. Όσο μπορείς να φανταστείς, ακόμα κι άλλο τόσο», ήταν η μαντινάδα που αφιέρωσε ο Νίκος Ζωιδάκης στην Ελένη Μενεγάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε ο Νίκος Ζωιδάκης. Ο γνωστός λυράρης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την καλύτερη, αλλά και χειρότερη στιγμή με την λύρα.

propoli

«Στο σπίτι ακούγαμε κρητική μουσική. Στο σχολείο δεν διάβαζα, αλλά παρακολουθώντας το μάθημα από την παράδοση, το ήξερα την άλλη μέρα. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου την λύρα για να τραγουδήσω, ήταν όταν με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε ότι είναι έγκυος.

Η πιο άσχημη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου την λύρα ήταν στην κηδεία ενός φίλου μου που σκοτώθηκε, θα έπαιζα στον γάμο του. Ήταν η πιο άσχημη στιγμή που έχω βιώσει στη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ο Νίκος Ζωιδάκης είναι παντρεμένος 20 χρόνια και δηλώνει χαζομπαμπάς: «Ωραία είναι… με τα δύσκολα, τα όμορφα, τις αγωνίες. Είμαι χαζομπαμπάς με τις κόρες μου αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με την εφηβεία των κοριτσιών. Πάντα κάνω την αυτοκριτική μου αλλά έχω ένα κακό, δεν παραδέχομαι ποτέ ότι κάνω λάθος».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε για την Ελένη Μενεγάκη: «Θεωρώ ότι ήταν η πρώτη σούπερ σταρ οικοδεσπότης που μου έδωσε βήμα και από τότε το ευχαριστώ το λέω και το εννοώ», ενώ της αφιέρωσε και την εξής μαντινάδα: «Εγώ, Ελένη, σ’ αγαπώ, όμως δεν ξέρεις πόσο. Όσο μπορείς να φανταστείς, ακόμα κι άλλο τόσο».

Δείτε επίσης: Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια

Loading