Ο Χάουαρντ Στερν εξέφρασε την οργή του για τους αντιεμβολιαστές «ανόητους», οι οποίοι άσκοπα παρατείνουν την πανδημία του κορονοϊού και τόνισε ότι ίσως θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.
Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας είπε σε πρόσφατο επεισόδιο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο SiriusXM ότι θλίβεται επειδή η Αμερική «μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα λόγω *** ανόητων που πρέπει να ζουν εδώ». «Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη χώρα μου» σημείωσε.
«Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με την COVID-19, αν όλοι εμβολιάζονταν» ανέφερε.
«Δεν αισθάνομαι καλά για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Ίσως χρειαστεί να θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι» τόνισε.
Εάν εκλεγεί ο Στερν υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα. «Ω, θα μπορούσα να καθαρίσω σε δύο δευτερόλεπτα» είπε. «Όπως ακριβώς μας έβγαλε ο Μπάιντεν από το Αφγανιστάν. Τόσο γρήγορα θα καθαρίσω τα πράγματα. Αμέσως» είπε.
Αναφέρθηκε επίσης σε ηθοποιούς όπως ο Εμίλιο Εστέβεζ και ο πρώην πρωταγωνιστής του «General Hospital» Στιβ Μπάτον, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.
- Εντυπωσιακή εμφάνιση της Άρσεναλ στην Ολλανδία: 3-1 στο ημίχρονο (βίντεο)
- Ο χρυσός αναρριχάται λόγω των δασμών του Τραμπ
- Γερμανία: Χαλάρωση του φρένου χρέους για αμυντικές δαπάνες και δημιουργία ειδικού ταμείου 500 δισεκατομμυρίων ευρώ
- Τέμπη: Υπόθεση νοθείας ποτών με αιθυλική αλκοόλη πίσω από την έκρηξη στα τρένα
- Νταϊάνα Ρος: Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ ποτέ!