Ο Δημήτρης Παπανώτας «έδωσε στεγνά» την Πέγκυ Ζήνα

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας;

Η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε ότι «είναι ρατσιστικό αυτό που κάνουν στη Δέσποινα Βανδή για τα ρούχα, νομίζω ότι πλέον έχει ξεπεραστεί το θέμα της ηλικίας», και ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day εστίασε στη λέξη «ρατσιστικό» που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει όσους σχολιάζουν την ηλικία και τις στυλιστικές επιλογές της τραγουδίστριας.

propoli

«Καλά τώρα την άποψή μας για το τι είναι ρατσιστικό να προσέχουμε λίγο πως τη λέμε, γιατί μετά ανεβαίνουμε σε κάτι σκηνές που… το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές», δήλωσε αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοείς και εκείνος απάντησε: «Ελπίζω να καταλαβαίνει η Πέγκυ Ζήνα. Πάντως η Παπαρίζου κατάλαβε σίγουρα. Γιατί με είχαν ρωτήσει “θα πάει η Παπαρίζου;”, λέω “δεν πιστεύω να πάει η Παπαρίζου εκεί… και δεν πήγε”».

«Δεν το κατάλαβα, αλλά ο Δημήτρης κάτι ξέρει. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, γιατί πιστεύω ότι θα το μετανιώσω που σε ρώτησα περισσότερα και θα ανοίξει καβγάς. Καλύτερα να μη ρωτήσω», είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάτι που έβλεπα χθες της κυρίας Ζήνα… κατάλαβε εκείνη. Εσύ γιατί να το μετανιώσεις; Εδώ δεν το μετανιώνουν αυτοί», είπε κλείνοντας το θέμα ο Δημήτρης Παπανώτας, αναφερόμενος στη συμμετοχή της τραγουδίστριας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου στον Βόλο, έπειτα από πρόσκληση του Αχιλλέα Μπέου.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Δείτε επίσης: Κούγιας για Βατίδου: «Δε θα επέστρεφα ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε την εικόνα μου – Οι δηλώσεις της μου δημιουργούν πρόβλημα»

Loading