Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνοντας τη δική του μάχη απέναντι στον καρκίνο και μετά απο 4 συνεχείς χημειοθεραπείες συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα του

«Παιδιά παλέψτε το. Μπορούμε με δύναμη από μέσα μας να τον νικήσουμε»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα των εξετάσεων του για τον καρκίνο μίλησε για τον μεγάλο αγώνα που δίνει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δήλωσε πως «εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”, γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δεν μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό».

«Δεν έχει αλλάξει το “μαμά, φέρε μου νερό”, “Μαρία, βάλε μου φαγητό”, “πηγαίνετέ με στο μπάνιο”, “πλύντε με”. Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά», είπε στη συνέχεια..

Επίσης, σημείωσε ότι «χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει, αλλά πήρε από μένα δύναμη. Εγώ δεν έκανα κάτι».

«Η Μαρία μου, μου λέει ότι είμαι ο κούκλος της. Τώρα ξαναέβαλε καθρέφτες στο δωμάτιο που είμαι. Τους είχα βγάλει όλους. Παιδιά παλέψτε το. Μπορούμε με δύναμη από μέσα μας να τον νικήσουμε τον καρκίνο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι το Φθινόπωρο, θα έρθω έστω και με σκούφο να τραγουδήσω» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Συγκρότημα βγάζει σε δημοπρασία το έργο τέχνης του Banksy ως αντάλλαγμα για την αλλαγή του ονόματός τους

Loading