Ο Μελέτης Ηλίας εξομολογείται για τις ουσίες: «Δεν ήμουν ο μάγκας αλλά ο τυχερός που ξέφυγα»

“Έφυγα από τις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή, γιατί ήταν κάτι που με μπλόκαρε. Σκεφτόμουν μήπως ασχοληθώ με κάτι άλλο”

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για την πορεία του στο θέατρο, το κίνημα #metoo αλλά και τη σχέση με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

«Αυτή η κάθαρση είναι σε πολύ καλό δρόμο στον χώρο μας και κρίμα που δεν έχει επεκταθεί και αλλού. Βγήκαν τα κορίτσια και μίλησαν και πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Όταν είσαι 22-25 ετών και έχεις από πάνω σου έναν άνθρωπο που θεωρείται αλάνθαστος στον χώρο της Τέχνης, δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί του και είσαι τρομερά ευάλωτος», δηλώνει ο Μελέτης Ηλίας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δική του δύσκολη εμπειρία, όταν αποχώρησε από τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Βογιατζή.

«Εγώ έφυγα, όπως και ο Δημήτρης (Μακαλιάς) από τις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή, γιατί ήταν κάτι που εμένα με μπλόκαρε. Δεν υπήρξε σωματική βία αλλά τέτοια ψυχολογική καταπίεση που μπλοκάρεις. Με φόβισε σε σχέση με το μέλλον μου στη δουλειά και υπήρξε ένα μεσοδιάστημα που σκεφτόμουν μήπως ασχοληθώ με κάτι άλλο», εξομολογείται ο Μελέτης Ηλίας.

Όσον αφορά τη δημόσια παραδοχή του πως έχει περάσει από τη φάση των ουσιών, ο Μελέτης Ηλίας σημειώνει:

«Ένας λόγος που δικαιολόγησα τον εαυτό μου λέγοντάς το ήταν ότι δεν το είπα επειδή ήμουν ο μάγκας της υπόθεσης αλλά ο τυχερός που κατάφερα και ξέφυγα. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν και ένα μήνυμα που ήθελα να στείλω για τα παιδιά όλου του κόσμου είναι ότι είναι μία μεγάλη βλακεία, επικίνδυνο».

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε… λίγο να αδυνατίσεις, σοκαρίστηκα»

Loading