Ο Νίκολας Κέιτζ απολαμβάνει γεύσεις της ελληνικής κουζίνας στον Πειραιά

Ο Νίκολας Κέιτζ απολαμβάνει γεύσεις της ελληνικής κουζίνας στον Πειραιά

Ο Νίκολας Κέιτζ εξερευνά την ελληνική κουζίνα στον Πειραιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του. Είναι γνωστό ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκολας Κέιτζ ήταν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας The Carpenters Son. Μάλιστα, ο σταρ του Χόλιγουντ και το συνεργείο του είχαν και κάποιες αναποδιές, καθώς στα Μέγαρα χρειάστηκαν να αλλάξουν τοποθεσία έχοντας πέσει πάνω σε ένα άγριο μελίσσι.

Ωστόσο, εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Νίκολας Κέιτζ απόλαυσε και τις (σχεδόν) καλοκαιρινές του διακοπές. Έτσι, στα διαλείμματα από τα γυρίσματα δεν έχανε την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες του και να απολαύσει ελληνικούς μεζέδες όπως τζατζίκι και ντολμαδάκια. Σε μια τέτοια έξοδο, τον είδε και τον αναγνώρισε ένας Έλληνας θαυμαστής του, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να βγει φωτογραφία μαζί του.

Στις εικόνες φαίνεται ότι ο 60χρονος ηθοποιός κάνει τα πάντα για να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην τον αναγνωρίσουν εύκολα, καθώς έχει αφήσει γένια, μακριά μαλλιά, ενώ φοράει και ένα καπέλο. Ήταν ευγενέστατος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας, είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και του άρεσε το φαγητό. Μάλιστα τόνισε ότι έφαγε τζατζίκι, ντολμαδάκια, πατάτες και κεφτεδάκια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο εστιατόριο πήγε με τη σύζυγό του Ρίκο Σιμπάτα, τα παιδιά τους και την ασφάλειά του. Η ασφάλειά του ήταν μαζί του, δεν τον πλησίαζες εύκολα, λογικό είναι, κατέληξε, προσθέτοντας ότι όλοι ήταν υποψιασμένοι ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει, αλλά δεν τον κατάλαβαν.

Loading