Ο Ντάνιελ Άρσαμ ορίστηκε διευθυντής δημιουργικού των Cleveland Cavaliers

Σε μια απροσδόκητη κίνηση, οι Cleveland Cavaliers όρισαν τον Ντάνιελ Άρσαμ (Daniel Arsham) ως νέο διευθυντή δημιουργικού.

Ο Άρσαμ δεν είναι ο μοναδικός διευθυντής δημιουργικού ενός αμερικανικού επαγγελματικού αθλητικού συλλόγου, ωστόσο, είναι ο πρώτος που προσλαμβάνεται, αφού έχει εδραιώσει μια παραγωγική καριέρα ως σύγχρονος καλλιτέχνης.

Ο Ντάνιελ Άρσαμ έγραψε μια επιστολή στην πόλη του Κλίβελαντ για να ανακοινώσει τα νέα à la ΛεΜπρον Τζέιμς.

«Ο παππούς μου ήρθε για πρώτη φορά στο Κλίβελαντ το 1908 και ίδρυσε την επιχείρηση ανακύκλωσης υφασμάτων που ονομάζεται Arsham Brothers.

Το Κλίβελαντ είναι ένα μέρος που με έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό σε όλη μου τη ζωή, όπου κι αν με οδήγησε η ζωή» αναφέρει ο Άρσαμ στην επιστολή του. «Η Γη είναι ένα κομμάτι μου» σημειώνει.

Ο Άρσαμ θα είναι υπεύθυνος για την οπτική ταυτότητα των Cavaliers, καθώς θα χειριστεί τις εικόνες και τα σύμβολα και τα γραφικά στις φανέλες των παικτών και στο γήπεδο, καθώς και πτυχές της παρουσίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα συνεργαστεί επίσης με καλλιτέχνες και τοπικούς οργανισμούς με έδρα το Κλίβελαντ, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως μειοψηφών μέτοχος της ομάδας.

©Πηγή: amna.gr