«Οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν» υποστηρίζει η Τζένιφερ Λόπεζ

Η ίδια το αποδεικνύει περίτρανα με το παράδειγμά της – Δείτε φωτογραφίες της χολιγουντιανής σταρ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, 54 ετών πλέον, απολαμβάνει την ηλικία της και αναδεικνύει την ομορφιά της. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Elle», αναφέρθηκε στα θετικά του να μεγαλώνεις.

propoli

«Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Γίνονται πιο μορφωμένες και πιο πλούσιες σε χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και εσωτερικά, η ομορφιά που αποκτάς καθώς μεγαλώνεις, η σοφία που αποκτάς», ανέφερε.

«Όσο μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις. Η ιδέα του “δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά πολύτιμο στο να παρακολουθείς μια γυναίκα άνω των 30”, είναι τόσο γελοία. Είναι το αντίθετο του σωστού. Απλώς με κάνει να γελάω», πρόσθεσε.

Κι όσο για το πότε θα σταματήσει η ίδια, απάντησε: «Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει για όσο θέλω. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι τα 70, μπορεί να είναι τα 80, μπορεί να είναι τα 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει για μένα αν το θέλω, και θέλω να το δημιουργήσω».

Δείτε επίσηςΔήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχε μια εποχή που είχα μόνο 5 ευρώ στην τσέπη μου»

Loading