Όλοι οι διάλογοι Χρηστίδου – Μαραντίνη στο δικαστήριο: Ο πατέρας του τραγουδιστή φέρεται να είπε για την παρουσιάστρια πως «Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά»

Όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δήλωναν ναι μεν χωρισμένοι αλλά αγαπημένοι για το καλό των παιδιών τους δείχνοντας προς τα έξω πως δεν υπάρχουν μεταξύ τους προβλήματα και πως έχουν βρει κώδικα επικοινωνίας.

Το θέμα όμως της καταβολής της διατροφής από τον τραγουδιστή στην παρουσιάστρια φαίνεται πως αποτελεί πρόβλημα με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τη διαμάχη τους.

Κατά τη χθεσινή μέρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης κρίθηκε ένοχος με δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθ’ ότι φέρεται να μην κατέβαλλε τη διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου «κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση» όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια στην αγωγή της.

Στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, η Σίσσυ Χρηστίδου φέρεται να ανέφερε:

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι, πήρε αυτοκίνητο αξίας 80.000 ευρώ, έκανε 70 συναυλίες, ένα τηλεοπτικό show, συμμετείχε σε ταινία, πήγε δυο ταξίδια στο Λονδίνο και δυο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία στην Ευρώπη για να δει και τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Costa Navarino. Το 2020 ο πατέρας μου είχε συνεισφέρει οικονομικά. Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει, εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε όσο βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Τα έσοδα του ήταν περίπου 300.000 ευρώ».

Σίσσυ Χρηστίδου: Ντρέπομαι που είμαι εδώ γι’ αυτήν τη δικαστική διαμάχη

Το ζευγάρι μετά τον χωρισμό του εκτός από τη διατροφή φαίνεται πως διαφωνούσε και για το πώς θα διαχειριστεί την κοινή του περιουσία ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Σίσσυ Χρηστίδου φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο πως μετά το διαζύγιο ο Θοδωρής Μαραντίνης της ζήτησε να υπογράψει χαρτί με το οποίο θα σταματούσε να έχει δικαιώματα στην κοινή περιουσία.

«Ντρέπομαι που είμαι εδώ γι’ αυτήν τη δικαστική διαμάχη. Στην προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω για προσωπικούς, ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε. Και εγώ το υπέγραψα» φέρεται να είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θοδωρής Μαραντίνης: Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα αυτά

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στο 2020 και τις ελάχιστες συναυλίες που έκανε λόγω της πανδημίας γεγονός που του κόστισε οικονομικά.

«Έκανα ελάχιστες συναυλίες. Λόγω covid υπήρχε λιγότερος κόσμος στους εσωτερικούς χώρους, συνεπώς, λιγότερες αμοιβές. Ήταν ελάχιστες και όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα αυτά. Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ. Το αυτοκίνητό μου είναι με Leasing μεταχειρισμένο και η δόση που πληρώνω είναι 400 ευρώ. Πληρώνω διατροφή στο μέγιστο που μπορώ, 2.000 ευρώ και τα ταξίδια τα έχω κάνει με τα παιδιά μου» φέρεται να είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πατέρας Θοδωρή Μαραντίνη: Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά

Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη φέρεται να είπε πως: «Ο Θοδωρής έχει μια κληρονομιά από τους γονείς του να τηρεί τις συμφωνίες. Ξέμεινε από λεφτά την περίοδο της πανδημίας. Όλη η Ελλάδα είχε ξεμείνει. Δεν είχε. Του έδωσα και εγώ 10.000 ευρώ. Δεν ήταν από πρόθεση, ήταν από ανέχεια».

Για το αν στερήθηκαν τα εγγόνια του το 2020, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω αν είχαν να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ πανάκριβα κινητά. Την περίοδο της πανδημίας είχαν δουλειά παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Κορυφώθηκε η δουλειά της Σίσσυς στην πανδημία, έχει και δικό της κανάλι. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά. Ο γιος μου δεν έχει καθόλου χρήματα στην άκρη. Πληρώθηκαν συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα και δόσεις στην εφορεία και στο αυτοκίνητο κάποιες δόσεις. Τα πλήρωσε για να μην κλείσει η επιχείρησή του. Τίποτα δεν έχει κλείσει από συναυλίες και δουλειές για τώρα, έχει αγωνία».

Δείτε επίσης: F1: Οι αριθμοί του Ιαπωνικού Γκραν Πρι