Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μπήκα στη Φάρμα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε» (vid)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης – Τι είπε για το #metoo

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στη Φάρμα, την πολιτική και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας της πολιτικής. Ό,τι και να κάνω δεν θέλω να ενοχλήσω. Κάποιοι με εξόντωσαν. Θα ξαναντυνόμουν Ζορό, ήταν ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων και έτσι πέρασα κάποια μηνύματα» είπε.

«Η αδικία προς το πρόσωπό μου δεν έχει προηγούμενο, έφτασα κάποια στιγμή στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε σε βάρος μου ξεπέρασε κάθε όριο» είπε συγκινημένος αναφερόμενος και στη γυναίκα του.

Η πολιτική του πορεία και η οικονομική πτώση

«Πούλησα πολλά σπίτια που ήταν δικά μου τα τελευταία 40 χρόνια», ανέφερε ο ίδιος. Για τις συνεχείς δικαστικές του διαμάχες την τελευταία δεκαετία είπε «μπαινοέβγαινα στα δικαστήρια, τα οποία ήταν όλα αθωωτικά».

Η δήλωσή του για το #metoo

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε». Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε» είπε.

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τονίζει στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς. Τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον» πρόσθεσε.

Κεφάλαιο: Φάρμα


Τέλος, ο πρώην παίκτης της Φάρμας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Φάρμα.

«Έχω τη δυνατότητα για κάποιες μέρες να μπω στη Φάρμα. Μην προσπαθείτε να με πεθάνετε, φτάνει. Αναθεώρησα πολλά. Μπήκα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε, ενώ με κυνηγούσατε, δεν θα με πεθάνετε» είπε.

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Άντριου: Χάνει τους τίτλους του – Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση