Παναγιώτης Στάθης: «Δεν μπορούσε να το χωρέσει μυαλό μου, δεν το ήξερα»

“Δεν το θεωρώ κακό αλλά αν μου το έλεγες, σαν δημοσιογράφος, θα έλεγα όχι “

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Παναγιώτης Στάθης την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την έντονη συναισθηματική φόρτιση που βίωσε κατά την πρόσφατη είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Στάθης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ομολογώ πως έχουν έρθει πολλές δύσκολες ειδήσεις όσο βρίσκομαι στον τηλεοπτικό αέρα. Θα μου πεις πως είμαστε επαγγελματίες άρα πρέπει να τις αντιμετωπίζω με τη νηφαλιότητα, την ψυχραιμία και την απόσταση που έχει ένας επαγγελματίας. Έχω ζοριστεί σε πολλά θέματα όπως και πρόσφατα συγκινήθηκα πράγματι με το γράμμα.Καταρχήν, θα πρέπει να σου πω πως όταν μας είπε από το κοντρόλ η Γεωργία Λινάρδου ότι πέθανε ο Νικολαϊδης, η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα έναν παλιό συνάδελφο».

«Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι αυτός ο αθλητής πέθανε. Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανένας μας άλλωστε. Όταν διαβάσαμε λοιπόν το συγκλονιστικό μήνυμα, που έστειλε ο άνθρωπος, επειδή δεν το είχα διαβάσει πριν για να το αφομιώσω, πράγματι δεν μπορούσα».

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα στον γάμο και γι’ αυτό τον τελείωσα μετά από δύο χρόνια»