Πάνος Σταθακόπουλος: «Πέρασε απο το μυαλό μου αν θα μπορούσα να γίνω κληρικός»

“Ήξερα από μικρός τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου” δηλώνει ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Με αφορμή τη συμμετοχή στα «Σύρματα» της ΕΡΤ, ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό My Tv, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Μαίρης Καράμπελα. Στη συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός επεσήμανε την περίοδο των σπουδών του στην Ιερατική Σχολή Τήνου, και ανέφερε ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε την πιθανότητα να ακολουθήσει το μονοπάτι στο να γίνει κληρικός.

propoli

Έχετε κάνει σπουδές στην Ιερατική Σχολή Τήνου. Σκοπεύατε να γίνετε κληρικός;

Όχι, αλλά μέσα στα χρόνια που βρισκόμουν εκεί μου πέρασε από το μυαλό αν θα μπορούσα. Όμως ακόμα και στην Ιερατική Σχολή, εγώ ασχολούμουν με το θέατρο, ανέβαζα παραστάσεις για τα παιδιά. Ήξερα δηλαδή από μικρός τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου.

Μείνατε πολλά χρόνια εκεί;

Έμεινα πέντε χρόνια στην Ιερατική Σχολή στην Τήνο, που ήταν αξέχαστα. Ακόμα έχω κρατήσει επαφές με τους συμμαθητές μου. Πλέον βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και με κάθε ευκαιρία τούς συναντάω. Χαίρομαι όταν κάνω περιοδείες, καθώς σε κάθε πόλη έχω και κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο. Την περιοδεία δεν την βλέπω ως δουλειά αλλά σαν μία εκδρομή για να δω τους φίλους μου τα καλοκαίρια. Δεν με κουράζει η δουλειά.

Τι είναι για εσάς η φιλία;

Υψίστης σημασίας έννοια. Είμαι άνθρωπος της φιλίας. Μου αρέσει να διατηρώ τις φιλικές μου σχέσεις. Έχω φίλους σε όλη την Ελλάδα. Επίσης διατηρώ άριστες σχέσεις με τους μαθητές που είχα στις δραματικές σχολές όπου δίδασκα. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Ακόμα και το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όλους, γιατί έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ανοιχτό σπίτι και ανοιχτή καρδιά.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μοθωναίος: «Από εδώ και πέρα δεν αφορά κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα»

Loading