Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την σχέση του με την διάσημη τραγουδίστρια
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είπε σχετικά στο OPEN:
“Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο. Πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια.
Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα”
Δείτε επίσης: Κ. Τζούμας: «Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; – Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter»
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική
- Δριμύς ανοιξιάτικος χιονιάς με θερμοκρασίες κάτω από 13°C
- Ο αντίκτυπος του εμπορικού πολέμου του Τραμπ στο Μίσιγκαν
- Η ευκαιρία του Ιτούδη για τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο
- Άρσεναλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Συναρπαστική αναμέτρηση στο Emirates με φόντο τα ημιτελικά (vids)