Πέγκυ Ζήνα: O Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής

«Για να μην τα μπερδεύουμε»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται», μιλώντας για τη μουσική, την κόρη της αλλά και τον Light.

propoli

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν επιθυμεί η κόρη της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση, πως η μικρή ακούει κάποια τραγούδια με στοιχεία της τραπ μουσικής.

Όταν ερωτήθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει ο Light για εκείνη τις προηγούμενες ημέρες, η Πέγκυ Ζήνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πριν την ερώτηση πως ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, «για να μην τα μπερδεύουμε», όπως τόνισε.

«Ευχαριστούμε για την επιλογή, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Μαντόνα σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Ευχαριστούμε πολύ, πολύ. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το είδος, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτή η μουσική, αυτό το είδος και δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε είναι της μόδας», είπε η τραγουδίστρια.

Yπενθυμίζεται ότι ο Light πριν μερικές ημέρες, σχολίασε το συμβάν με τη σύλληψη του τράπερ Trannos για κατοχή όπλου, λέγοντας πως δεν γίνεται να σοκάρεται κανείς, όταν οι καλλιτέχνες της τραπ δρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, καθώς η σκηνή αυτή πρεσβεύει ένα πιο «σκληρό» lifestyle.

«Αν θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι ραπ. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά, Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δεν μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους κι όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: ΣΟΚ – Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του στην συναυλία της Έλενας Παπαρίζου (vid)

Loading