Πιστιόλα: «Είχαμε κάνει 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα»

Η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “I Love Σου Κου” που παρουσιάζει η Νάντια Ρηγάτου.

Στη συνέντευξη, συζήτησε τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Ψυχοκόρες”, αναφέρθηκε στον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, και τόνισε ότι ο κόσμος ακόμα μιλά για τη σειρά “Εκείνες κι εγώ“.

propoli

«Οι Ψυχοκόρες είναι η καλύτερη σειρά της τελευταίας δεκαετίας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είμαι περήφανη για κάτι που κάνω στην τηλεόραση.

Μεγάλωσα με τον θεσμό της ψυχοκόρης, στα σπίτια μας είχαμε ψυχοκόρες. Θυμάμαι να παίζω με την ψυχοκόρη που είχαμε στο σπίτι μας.

Η κυρία Βικτωρία στις Ψυχοκόρες είναι ένα τέρας, ντρεπόμουν γι’ αυτά που έλεγα», είπε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα για τις Ψυχοκόρες.

Η Λουκία Πιστιόλα είπε στη συνέχεια για τις αντιδράσεις του κόσμου στο δρόμο: «Ο κόσμος με θεωρεί ακόμα την αδικημένη αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου.

Στη γενιά μου, το κρέμασμα στα μανταλάκια ήταν κάτι αισχρό και χυδαίο. Είχαμε κάνει τότε 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα».

Για τον Γιάννη Μπέζο, η Λουκία Πιστιόλα είπε: «Είναι ο καλύτερος εργοδότης και ο πιο καλός φίλος που μπορεί να υπάρξει. Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα με απέλυα και εγώ»

Loading