Τις συναυλίες τους σε Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία ακυρώνουν οι Slipknot λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Το metal συγκρότημα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την είδηση, λέγοντας ότι θα οριστούν νέες ημερομηνίες για τις τρεις αναβληθείσες συναυλίες στο Κίεβο, τη Μόσχα και το Μινσκ.
Οι Slipknot φαίνεται ότι θα συνεχίσουν την υπόλοιπη καλοκαιρινή περιοδεία τους στην Ευρώπη, όπως είχε προγραμματιστεί.
«Ανυπομονούσαμε να ξαναβρεθούμε με τους θαυμαστές μας σε αυτές τις απίστευτες πόλεις, να συναντηθούμε μετά το παγκόσμιο lockdown.
Αλλά κάνουμε αυτό το βήμα για να υποστηρίξουμε την κοινότητά μας και σε αλληλεγγύη στον λαό της Ουκρανίας, για τον οποίο ο αγώνας συνεχίζεται, σε μια νέα και πιο τρομερή μορφή» αναφέρει το συγκρότημα.
Δείτε επίσης: Λαβρόφ: Είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί λύση στην Ουκρανία – Το Κίεβο αναβάλει ξανά τις συνομιλίες (vid)
- Σημαντική αύξηση μερισμάτων 5 δισ. ευρώ από τις εισηγμένες εταιρείες το 2023
- Σαντορίνη: Ενδελεχής μελέτη των κατολισθήσεων από επιστήμονες του ΕΚΠΑ
- Καινοτόμες έρευνες του ΕΚΠΑ στη Σαντορίνη για την παρακολούθηση κατολισθητικών φαινομένων
- Βασίλης Καλογήρου: Συνεχιζόμενες έρευνες – Αποκλεισμένη η αυτοχειρία
- Η κρίση στην αυτοκινητοβιομηχανία απειλεί τις ΗΠΑ