Πώς ένα βίντεο ενός Youtuber «έριξε» τον λογαριασμό Soula Glamorous

Ο Youtuber Επώνυμος Αλκοολικός, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλά για τον γνωστό λογαριασμό του Instagram Soula Glamorous και πώς επηρέασε την προσωπική του ζωή δημοσιοποιώντας τη σεξουαλικότητά του, χωρίς ο ίδιος να έχει μιλήσει σε κανέναν.

Το συγκεκριμένο βίντεο ουσιαστικά ήταν αυτό που… έκλεισε τον λογαριασμό Soula Glamorous, αφού πλέον δεν υπάρχει στο Instagram.

propoli

Ο troll λογαριασμός έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια σχολιάζοντας reality όπως το «My style rocks» και το «Survivor» αλλά και δίνοντας πληροφορίες που ουδείς γνώριζε για την προσωπική ζωή διάσημων προσώπων της χώρας μας. Μέχρι τώρα όμως δεν είναι ξεκάθαρο το αν έκλεισαν τον λογαριασμό οι διαχειριστές ή αν «έπεσε» από αναφορές.

Ο Επώνυμος Αλκοολικός, έκανε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για τη δημοσιοποίηση της σεξουαλικότητάς του από τον γνωστό λογαριασμό τον οποίο όπως φαίνεται διαχειρίζονταν ένας άντρας και μια γυναίκα. Μέχρι και την ημέρα που διέρρευσαν ότι ο συγκεκριμένος Youtuber είναι ομοφυλόφιλος, ο ίδιος όπως υποστηρίζει δεν είχε μιλήσει γι’ αυτό σε κανέναν, ούτε στην ίδια του τη μητέρα.

Αναφέρει μάλιστα ότι τον έπαιρναν τηλέφωνο διάσημοι και του ζητούσαν να κατεβάσει την ανάρτηση που είχε κάνει εναντίον των διαχειριστών του λογαριασμού!

Λίγες ώρες μετά ο λογαριασμός της στο Instagram εξαφανίστηκε.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Ανέβασε βίντεο στο Instagram για τα γενέθλια του σκύλου του, Farlie

Loading