Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Πόσα χρήματα θα πάρουν από το Netflix

Στο επίκεντρο των κοσμικών ΜΜΕ παγκοσμίως βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πρώτη επίσημη επαγγελματική συμφωνία που έκανε ο Harry και η Meghan με τον streaming κολοσσό Netflix. Πολλά μάλιστα είχαν ακουστεί για το ποσό που θα λάμβανε ως αμοιβή το πριγκιπικό ζεύγος.

Κάποιοι έκαναν λόγο για 150 εκατ. δολάρια, ωστόσο οι γνώστες του Χόλιγουντ επιμένουν ότι συμβιβάστηκαν με ένα πολύ μικρότερο ποσό. Το συμπέρασμά τους έγκειται στις αμοιβές άλλων παραγωγών που έχουν αποδείξει την αξία τους και έχουν φέρει έσοδα με το τσουβάλι στην εν λόγω πλατφόρμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Shonda Rhimes του Grey’s Anatomy που όντως έχει συμβόλαιο αξίας 150 εκατ. δολαρίων, ενώ με 50 εκατ. λιγότερα αμείβεται η Kenya Barris.

Ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες του Χόλιγουντ εξήγησε στο Page Six ότι θα ήταν σοκαριστικό αν η συμφωνία των Harry και Meghan ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ετησίως, για να συμφωνήσουν οι περισσότεροι επαγγελματίες του είδους επισημαίνοντας ότι «θα είναι παραγωγοί και όχι δημιουργοί περιεχομένου».

Παράλληλα, παραγωγός βραβευμένος με Όσκαρ εξήγησε ότι οι συγκρίσιμες αμοιβές στη βιομηχανία είναι εκείνες που χτίζουν τις σωστές επαγγελματικές σχέσεις: «Αν ήμουν ο ατζέντης τους, θα ζητούσα από το Netflix να μου δώσει τα χρήματα που πήραν οι Obama», όχι το ποσό ενός επαγγελματία του Χόλιγουντ που έχει αποδείξει την αξία του.

Δείτε ακόμη: Έριξαν τον λογαριασμό «Τελεταί Μπούκουρας» γιατί τρόλαρε τον Άδωνι – «Πάρτι» στο Twitter