Ρένος Ρώτας για Κλέλια Ανδριολάτου: «Σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα στην επόμενη σχέση, τι να κάνουμε;»

“Δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα”

Ο Ρένος Ρώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολύ καλή σχέση που διατηρεί σήμερα με την Κλέλια Ανδριολάτου.

«Ήμασταν 3 χρόνια μαζί. Τώρα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό το να έχουμε καλή σχέση, ούτε ήταν δεδομένο. Δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Είναι όμορφο να μπορείς να πεις «είμαι εδώ αν χρειαστείς κάτι». Η οικογένειά της με αγκάλιασε από την αρχή, δεν θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο κι έναν υπέροχο ηθοποιό», εξομολογήθηκε ο Ρένος Ρώτας.

Όταν ρωτήθηκε για το αν αυτή η καλή σχέση που έχει με την Κλέλια Ανδριολάτου μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στις επόμενες σχέσεις του, ο Ρένος Ρώτας είπε: «Αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν πρόβλημα στην επόμενη σχέση. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα σε αυτά τα πράγματα που δεν θα ασχοληθώ με το αν στεναχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει».

Δείτε επίσης: Ηλίας Παλιουδάκης: «Τα πάθη, τα λάθη, τα γούστα και οι παραγγελιές πληρώνονται»

Loading