Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε και η κόρη της

Η Ιρένε Μαραντέι νοσηλεύεται διασωληνωμένη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της από κορωνοϊό – Αμφότερες ήταν ανεμβολίαστες

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Ιρένε Μαραντέι, κόρη της Ροζίτα Σώκου, που έφυγε πριν από λίγα 24ωρα από κορωνοιό, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Εμίλιο Ταγκρέντι, εγγονός της Ροζίτας Σώκου, λέγοντας ότι η μητέρα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον «Ευαγγελισμό». «Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι, είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μια βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί και έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη-έκτη μέρα και ελπίζουμε να μη μείνει ακόμα για πολλές» είπε ο Εμίλιο Ταγκρέντι.

«Αργότερα, που θα έχω γίνει κι εγώ καλά (σ.σ. εννοώντας τη νοσηλεία της), θα κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους για το κατευόδιο», είχε γράψει η ίδια η Ιρένε Μαραντέι για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην μητέρα της. Το πάρτι, όμως, προς το παρόν θα πρέπει να περιμένει, μέχρι να ξεπεράσει τη δική της περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, καλός φίλος της Ροζίτα Σώκου, είχε αποκαλύψει πως μάνα και κόρη ήταν ανεμβολίαστες. «Αν δεν την είχε βρει ο κορονοϊός, θα ζούσε κι άλλο (η Ροζίτα Σώκου), αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα, γιατί και εκείνη κόλλησε, δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν να το κάνουν το εμβόλιο», ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Νοσηλεύεται με κορονοϊό η κόρη της Ροζίτας Σώκου – «Ανεμβολίαστες και οι δυο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας (vid)