Σακίρα: Διέκοψε γύρισμα για να βοηθήσει δημοσιογράφο που συνελήφθη (vid)

«Είχε μια αλαζονική στάση. Όταν του ζήτησαν τα έγγραφα, αντιστάθηκε. Ήταν ένας φρικτός καυγάς»

Η Σακίρα διέκοψε τα γυρίσματα για το νέο βίντεο κλιπ της, ώστε να βοηθήσει έναν δημοσιογράφο, που ισχυρίστηκε πως είναι γνωστός στην οικογένεια της, καθώς εκείνη την στιγμή τον είχε συλλάβει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την marca.com, το περιστατικό σημειώθηκε στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ με τίτλο «Monotonia», με τον Πορτορικανό τραγουδιστή, Ozuna, που πραγματοποιούνται στην Καταλονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή, άρχισαν να ακούγονται κάποιες κραυγές και η Κολομβιανή τραγουδίστρια σταμάτησε τα γυρίσματα, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Έτσι, ο Ισπανός παπαράτσι και δημοσιογράφος Τζόρντι Μαρτίν, περιέγραψε και μετέδωσε το σκηνικό. Πιο συγκεκριμένα ένας Κολομβιανός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε συλληφθεί εκείνη την ώρα από την αστυνομία, που φρουρούσε το κέντρο της πόλης, ακούστηκε να φωνάζει: «Είμαι δημοσιογράφος! Βοήθεια! Με χτυπάνε! Σακίρα!» με την τραγουδίστρια να τρέχει προς το μέρος του.

Σύμφωνα με τον Τζόρντι Μαρτίν, ο ρεπόρτερ συμπεριφέρθηκε προκλητικά: «Είχε μια αλαζονική στάση. Όταν του ζήτησαν τα έγγραφα, αντιστάθηκε. Ήταν ένας φρικτός καυγάς. Η Σακίρα τα είδε όλα».

Επιπλέον οι παπαράτσι που βρίσκονταν εκεί, με σκοπό να εξασφαλίσουν εικόνες από το νέο μουσικό βίντεο, τόνισαν: «Είμαστε όλοι μάρτυρες της σύλληψης. Νομίζαμε ότι είχαμε παραισθήσεις με αυτό που βλέπαμε».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και τρίτη ενεργή οβίδα στο ίδιο εργοτάξιο – «Μάλλον υπάρχουν κι άλλες»