Σασμός: Ο Αστέρης ανακαλύπτει τον γιό του!

Ο Αστέρης ήρθε αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια και αντίκρυσε την Αργυρώ με τη νέα της οικογένεια στα Γιάννενα. Ο Αστέρης είδε τον μικρό Πέτρο, στο «Σασμό» και ράγισε η καρδιά του. Δεν περίμενε ότι η Αργυρώ θα προχωρούσε τόσο γρήγορα και θα τον άφηνε στο παρελθόν.

Μετά την μετακόμιση της οικογένειας, όμως, στην Κρήτη, όλα αλλάζουν για τον Αστέρη. Μπορεί να πληγώνεται συνεχώς βλέποντας τη γυναίκα της ζωής του να τον έχει διαγράψει πλήρως, αλλά τουλάχιστον την έχει πιο κοντά!

Βλέποντας τον μικρό Πέτρο να τρέχει και να χαμογελάει στη μητέρα του, ο Αστέρης τρέφει ελπίδες ότι το παιδί είναι δικό του, στο «Σασμό». Αν δεν είχαν έρθει έτσι τα πράγματα, τώρα ο Αστέρης κι η Αργυρώ θα ήταν μία όμορφη οικογένεια.

Ο Αστέρης κάθεται και ονειροπολεί. Σύντομα, όμως, προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Ο Σταύρος εμφανίζεται κι ο Σταματάκης ξαφνικά πέφτει από τα σύννεφα. Δεν μπορεί παρά να προσπαθήσει να αφήσει την Αργυρώ πίσω του.

Ο Αστέρης ανακαλύπτει τον γιό του

Το μόνο που θέλει από εκείνη, όμως, είναι να τον συγχωρέσει. Τώρα που βρίσκεται στην Κρήτη θα του είναι πιο εύκολο να την προσεγγίσει και να ζητήσει τη συγχώρεσή της. Η Αργυρώ είναι κι εκείνη βαθιά πληγωμένη. Το παιδάκι της, όμως, τη γεμίζει με χαρά και καλύπτει το κενό της απώλειας.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον μικρό Πέτρο, στο «Σασμό». Γρήγορα, όμως, αυτές οι ιδέες διαγράφονται από τις σκέψεις του. Η αλήθεια, βέβαια, δε θα αργήσει να λάμψει!

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Νέα σύγκρουση Στέφανου και Στάθη λίγο πριν βγει το διαζύγιο με την Αρετή