Σίσσυ Χρηστίδου: «Υπάρχουν και πετυχημένοι γάμοι, ξέρω κάποιους»

Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν. Μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μία συνθήκη”, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Συζήτηση περί γάμου, με αφορμή το «πείραγμα» του Νίκου Κοκλώνη προς τη Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο live του J2US, έκαναν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της εκπομπής της.

«Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν. Μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μία συνθήκη. Αυτό είναι μία αλήθεια. Δε σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος, βέβαια, γιατί είναι κάτι ιερό», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Υπάρχουν και γάμοι που πετυχαίνουν, παιδιά. Όσο περνάνε τα χρόνια και λιγότεροι. Εγώ έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες, κάποιους…», πρόσθεσε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Μέσα στη ζωή είναι όλα. Η Δέσποινα Βανδή επί της ουσίας λέει ότι μια χαρά είναι, δε χρειάζεται να κλείσει η αγάπη με έναν γάμο. Όταν μια γυναίκα δεν έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να θέλει να ζήσει τη στιγμή», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Βουλγαράκη.

«Άλλο ο γάμος στα 25-30-35, που κάνεις αυτό το βήμα γιατί θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θέλεις να την κάνεις εκτός γάμου… και άλλο όταν έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο της ζωής σου και έχεις πια πολύ λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς», συμπληρώνει αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσηςΛίτσα Γιαγκούση: «Είναι ένα “αγκάθι” η άμβλωση που έκανα»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com