Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι μόνη μου γιατί ο Ζαχαρίας μου… έτρωγε χρόνο»

Η Σοφία Χατζηπαντελή μιλά για την επιστροφή της στην Ελλάδα, το GNTM και την προσωπική της ζωή.

Μία αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή, λίγα μόλις 24ωρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η κριτής του φετινού κύκλου του GNTM αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή της στο reality μόδας αλλά και στην προσωπική της ζωή.

propoli

«Είμαι περήφανη για τα κορίτσια του GNTM. Νιώθω σαν μάνα που βλέπω τα μωρά μου που έφτασαν και τα κατάφεραν. Ο μόνος λόγος που επέστρεψα είναι για αυτές» δηλώνει το διάσημο μοντέλο για τον γυρισμό της στην Ελλάδα και την επανένταξή της στην ομάδα του reality μόδας και προσθέτει: «Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο».

Όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Ζαχαρία, και τις στιγμές που περνούν μαζί η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Ο Ζαχαρίας είναι απίστευτος και πάντα υποστηρικτικός. Αλλά να σου πω την αλήθεια, το καλοκαίρι βγαίνουμε, πηγαίνουμε διακοπές αλλά όταν έρχεται ο Σεπτέμβριος προτεραιότητα έχει η δουλειά. Δεν θα βάλω ποτέ έναν άντρα πάνω από τα όνειρά μου. Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Η Μίνα Αδαμάκη ζει»

Loading