Σοφία Βόσσου: «Μόλις είδα πως δεν ήταν καλά παιδάκια είπα τέρμα… σταματάς»

“Είχα μάθει σε αρχοντιές και πολλά πράγματα που έβλεπα δεν μου άρεσαν”

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση να σταματήσει να εμφανίζεται στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες αλλά και την αλλαγή που επικρατεί πια στα τραγούδια που προωθούνται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν τραγουδάτε πλέον σε κάποια μεγάλη πίστα;

Δεν θα σου πω ότι με σταναχωρεί γιατί το προκάλεσα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το 2000 που ήμουν στα ντουζένια μου τα νυχτερινά μαγαζιά αλλάξανε χέρια. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα άτομα που μπήκαν στη νύχτα, δεν ήταν και πολύ καλά παιδάκια. Μόλις το είδα εγώ αυτό είπα τέρμα… σταματάς. Είχα μάθει σε αρχοντιές και πολλά πράγματα που έβλεπα δεν μου άρεσαν. Οπότε αποφάσισα τότε να επιστρέψω σε μικρές μουσικές σκηνές κι εκεί παρέμεινα μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν βέβαια έρθει μια καλή πρόταση από μεγάλη πίστα, φυσικά και θα την μελετήσω.

Σας ενοχλεί το γεγονός ότι τα τραγούδια σας δεν παίζουν πολύ στα ραδιόφωνα;

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα. Φυσικά και με ενοχλεί, αλλά αν δεν τα σκάσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, δεν παίζεις πλέον. Δύο νέα τραγούδια έβγαλα και πέρυσι και πρόπερσι, τα άκουσες πουθενά να παίζουν; Όχι! Δεν διατίθεμαι να πληρώσω για να παίξουν τα τραγούδια μου, προτιμώ να τα φάω σε ταξίδια. Ας είναι καλά ο «Love Radio» και ο Δημήτρης Ψεματίκας που μας παίζει συνέχεια και κάναμε και το πάρτι στο «Fuzz» και έγινε ένας χαμός. Εδώ αξίζει να αναφέρω και μια άλλη συνεργασία που κάνω με τον Κώστα Μπίγαλη, την Πωλίνα, τη Μαντώ και τη Σοφία Αρβανίτη που εμφανιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμο μας έχει αγκαλιάσει τρομερά!

Δείτε επίσης: Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Δεν ετοιµάζω τίποτα απολύτως, με έχει ξεχάσει και ο Θεός»

Loading