Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για γνωστό τραγουδιστή
Μιλώντας για την ανασκόπηση “Άντρες έτοιμοι για όλα” ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: “Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες.
Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της.
Την ρώτησα «θες να αναλάβω”; Μου λέει “έχω τη μάνα μου, το παιδί μου…” και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη”.
Δείτε επίσης: Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μπήκα στη Φάρμα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε» (vid)
- Γλυπτά του Παρθενώνα: Αντιδράσεις από 34 προσωπικότητες κατά της επιστροφής τους
- Κούρδοι μαχητές του PKK καταστρέφουν τα όπλα τους σε μια συμβολική κίνηση αφοπλισμού
- Φωτιά στην Αίγιο: Σε πλήρη εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση
- Ζωντανή κάλυψη: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Ανδρουλάκης: Άμεση αξιολόγηση της αίτησης ασύλου, απόρριψη και επαναπατρισμός – Ας σταματήσει η ΝΔ τα επικοινωνιακά παιχνίδια