Σοκάρουν οι αποκαλύψεις Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια του «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε μια αποτρόπαια ιστορία, που όπως είπε, δεν έχει ξαναμοιραστεί ποτέ

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως μια χορεύτρια του μπαλέτου στο «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα», του εκμυστηρεύτηκε ότι ένας πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να τη βιάσει.

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να συμπληρώσει: «Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όριά μου».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε εάν τον γνώριζε, απάντησε: «Τον ξέρουμε άπαντες». Και συνέχισε: «Μετά δυσκολίας μου το αποκάλυψε, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης. Μου το περιέγραψε πλήρως, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας και όλα… Και το #MeToo είναι θέμα εποχής. Η κοινωνία ήταν ανέτοιμη… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι, ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της».

Για τις κινήσεις που έκανε, είπε: «Τη ρώτησα “θες να αναλάβω;” και μου είπε: Έχω τη μάνα μου, το παιδί μου” και τη σεβάστηκα. Αλλά, ήταν σοκαρισμένη».

Δείτε επίσης: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής από την αποχώρησή της – «Η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης είπαν και ψέματα στα συμβούλια» (vids)