Σωτήρης Τσαφούλιας: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για τα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια

Ο σκηνοθέτης είπε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα αρχικά σχετικά με την τρίτη σεζόν της σειράς «Έτερος εγώ» : Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά».

«Με τις κόρες μου δε μιλάμε πολύ για τη δουλειά μου, ζητάω όμως την άποψή τους γιατί αυτό που κάνω δε θέλω να τις φέρει σε δύσκολη θέση» και συμπλήρωσε ότι «Έχω πολύ καλή σχέση με τη μητέρα των παιδιών μου, δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, τα κορίτσια μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου».

Mιλόντας για τη νέα του σύντροφο σημείωσε πως: «Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να εχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια” και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της».

Σχετικά με την επιτυχία: «Τα βραβεία είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, οι επιτυχίες και τα βραβεία “φυλακίζουν” τον άνθρωπο. Για εμένα τα βραβεία δε σημαίνουν τίποτα. Το μεγαλύτερο βραβείο για εμένα είναι ότι με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο».

Ο σκηνοθέτης παραδέχθηκε επίσης ότι «Έχω υπάρξει σκληρός και απαιτητικός ως σκηνοθέτης, αλλά όχι κακοποιητικός»

«Δεν έχει καμία σχέση η εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε».

«Ήταν τιμή και δέος να σκηνοθετήσω τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη δήλωση του συναδέλφου του, Γιάννη Κακλέα, για το Μάρκο Σεφερλή σχολίασε: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα το Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για το σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση, ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για το Μάρκο Σεφερλή, δε λέει κάτι ούτε για την αξία του Σεφερλή, ούτε για αυτού που έκανε την δήλωση».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κορκολής: Η δοκιμασία με την υγεία μου με έκανε να σκεφτώ να ζήσω το τώρα