Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Αλέξης Κούγιας είναι κάπως ομοφοβικός, εγώ θα του ξαναπώ «καλημέρα»

«Ετοιμάζονται οι ανταγωγές» ανέφερε ο ηθοποιός για τον Γιώργο Κιμούλη

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, οι οποίες τον αφορούσαν σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τον ηθοποιό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και εκείνος σχολίασε πως: «Ο ίδιος ο κύριος Κούγιας δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με έκπληξη άκουσα πάλι να λέει, ότι εγώ αυτοπροβάλλομαι μέσω ενός γκέι φιλιού που πόσταρα την ημέρα που ήταν κατά της ομοφοβίας».

«Μάλλον δεν κατάλαβε ότι ήταν η μέρα κατά της ομοφοβίας, ενώ ο ίδιος είναι κάπως ομοφοβικός από τις δηλώσεις που κάνει. Θα του ξαναπώ “καλημέρα” όπως αναρωτήθηκε, όπως θα πω καλημέρα και σε αυτόν που υποτίθεται πως είναι εχθρός μου, γιατί αυτή είναι η αρχή μιας πολύ σπουδαίας θρησκείας που είναι η χριστιανική, να χαιρετάμε ακόμη και αυτόν που δεν μιλάει καλά για εμάς», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ετοιμάζονται οι ανταγωγές»
Ερωτηθείς για τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης, ο ηθοποιός σχολίασε: «Οι αγωγές του κ. Κιμούλη έχουν πάρει τον δρόμο τους και ετοιμάζονται οι ανταγωγές. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το #metoo, όσο με μία επίθεση ενός ηθοποιού που κατηγορήθηκε από άλλους ηθοποιούς και που το σωματείο ήταν υποχρεωμένο να παραλάβει τις καταγγελίες. Το σωματείο δεν μπορεί να διώξει κάποιον που του λέει ότι θέλει να καταγγείλει κάποιον άλλον. Και ο κ. Κιμούλης ήταν μέλος του σωματείου και τον άκουσε όπως έπρεπε, με τη νόμιμη διαδικασία».

«Υπήρχαν και πράγματα που έμειναν μέσα στην καρδιά μας σαν πληγές»
«Εκείνο το παρελθόν μας σημάδεψε όλους πάρα πολύ και όταν λέω όλους βάζω μέσα και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όλους μας σημάδεψε εκείνη η περίοδος και δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε με τίποτα. Γιατί πέρα από τα καλά που έβλεπε ο κόσμος, υπήρχαν και πράγματα που έμειναν μέσα στην καρδιά μας σαν πληγές. Για όλους το λέω αυτό και για τον κατηγορούμενο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ότι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δείτε επίσης: Good Job Nicky: Δούλεψα πάρα πολύ για να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου