Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο»

“Είδα ένα νέο παιδί με θρασύτητα να λέει: εμένα με είδαν σε ένα ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο” 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Σωματείο, μετά τις απανωτές δικαστικές διαμάχες που καλείται να πληρώσει.

«Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο» δηλώνει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι θα αναμετρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, στέλντοντάς του τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι μπορεί να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου» – Χαμός στο Instagram

Loading