Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ένα περιστατικό με μια ηθοποιό που είπε ψέματα εις βάρος του
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε χαρακτηριστικά: «Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα.
Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα», σημείωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”».
Δείτε επίσης: Η επιστροφή της Μυριέλλας Κουρεντή στην Ελλάδα – Ποιος την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο
- Σε lockdown ο Πύργος Τραμπ λόγω απόπειρας εισόδου σε ταράτσα
- Νέα εξελίξεις στην Τρίτη: Διπλή φορολογική έκπτωση
- Πάσχα 2025: Εκατοντάδες χιλιομέτρων μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου
- Ανησυχητική πτώση στον δείκτη LEI για την οικονομία των ΗΠΑ
- Η Νότιγχαμ επιστρέφει δυναμικά με νίκη στο Λονδίνο