Σπύρος Σούλης: Κατακεραυνώνει τον Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του

Ο Σπύρος Σούλης με μία μακροσκελή ανάρτηση του σχολιάζει όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πάρα πολλοί τοξικοεξαρτημένοι (και όχι ναρκομανείς όπως πολύ λανθασμένα διατυπώθηκε)έχουν υποστεί κάποιου είδους βίας ή/και #κακοποίηση ή/και βιασμό σε νεαρή ηλικία.

propoli

Δυστυχώς χρησιμοποιούν ουσίες γιατί δεν αντέχουν τον πόνο και κακοποιούν τον εαυτό τους. Οι βιαστές και οι παιδεραστές, κακοποιούν τους άλλους, προξενούν τεράστια ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και εφ’ όρου ζωής προβλήματα στα θύματα τους και ιδίως στα παιδιά, τα οποία συνήθως δεν μπορούν εύκολα να συνάψουν υγιείς σχέσεις και πολλές φορές καταλήγουν στα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία.

Η πραγματική «τραγωδία» λοιπόν -και τεράστια προσβολή- είναι να εξισώνουμε τους τοξικοεξαρτημένους με τους παιδεραστές. Στην ουσία, το θύμα με τον θύτη. Και να παίρνουμε ίσες αποστάσεις. Η τοξικοεξάρτηση είναι ασθένεια, η παιδεραστία είναι η χειρότερη σεξουαλική διαστροφή.

Ένας άνθρωπος μπορεί να απεξαρτηθεί και να γιατρέψει την ασθένεια του. Ένας παιδεραστής, σύμφωνα με την επιστήμη, σχεδόν ποτέ. Μπορεί μόνο να μειωθεί -όχι να κατασταλεί-η σεξουαλική επιθυμία με ειδικά κατασταλτικά φάρμακα, και μόνο για όσο λαμβάνεται η αγωγή.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί και ο παιδεραστής να ζει κάποιου είδους «κόλαση» αλλά δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η κόλαση του, ούτε και θα την συγκρίνω με την αληθινή ΚΟΛΑΣΗ που έζησε και θα ζει το ανήλικο πλάσμα για μια ολόκληρη ζωή. Οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές -υπάρχει διαφορά- ξέρουν τι τους διεγείρει σεξουαλικά και έχουν την επιλογή να ζητήσουν βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φάρμακα.

Δεν είμαστε στο 1900. Πολλοί, επιλέγουν να μην βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά να καταστρέψουν την ψυχή και την ζωή ενός παιδιού για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Σύμφωνα με μελέτες, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν την διαστροφή αυτή, αλλά δεν θα τους μάθουμε ποτέ γιατί ΕΠΕΛΕΞΑΝ να βοηθήσουν ή να συγκρατήσουν τον εαυτό τους.

Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι επειδή έχεις μια διαστροφή αυτό σημαίνει ότι αυτόματα δεν έχεις και τον έλεγχο. Ας μας κάνουν την χάρη λοιπόν να πηδήξουν από το μπαλκόνι όσοι επιλέγουν ούτε να ζητήσουν βοήθεια αλλά ούτε και να τιθασεύσουν τον εαυτό τους αλλά επιλέγουν να βιάσουν παιδιά…

Τέλος, έχω μια τεράστια αγκαλιά, άπειρη κατανόηση, φροντίδα, ενσυναίσθηση και άπειρη αγάπη για τα πονεμένα τοξικοεξαρτημένα άτομα, για τα διαλυμένα κακοποιημένα παιδιά και για όλους τους ανθρώπους που έχουν υποστεί βία, πόνο και κακοποίηση.

Δεν έχω, καμία αγκαλιά και… ΚΑΘΟΛΟΥ αγάπη και κατανόηση για τους βιαστές και τους παιδεραστές. Ακόμα και αν αγαπούσα και αν θαύμαζα κάποιον και μάθαινα ότι ήταν βιαστής ή παιδεραστής, θα μου έφευγαν όλα τα αισθήματα σε ένα δευτερόλεπτο και θα αισθανόμουν μόνο αηδία. Συγχωρήστε με, δεν είμαι Θεός».

Δείτε επίσης: Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου όλο αυτό που συμβαίνει»

Loading