Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Maestro»

Ψηλά στην τηλεθέαση παραμένει η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το έβδομο επεισόδιο του «Maestro» επιβεβαίωσε και αυτή την εβδομάδα τη δυναμική της εξαιρετικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και συνεχίζοντας την πρωτοκαθεδρία της στην τηλεθέαση.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Maestro» και αυτή την εβδομάδα στο MEGA και διατήρησαν τη σειρά στην πρώτη θέση με ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού και 26% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη πλησίασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στις γυναίκες άνω των 18 ετών το «Maestro» κατέγραψε μέσο όρο 33,9%.

Κυριαρχία τον μήνα Νοεμβριο

Το «Maestro», με την κινηματογραφική αισθητική, τις ανεπανάληπτες ερμηνείες και τη βαθιά ανθρώπινη ιστορία του κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και τον μήνα Νοέμβριο.

Η επιτυχημένη σειρά ήταν απόλυτα κυρίαρχη στην τηλεθέαση καταγράφοντας μέσο όρο 28,1% στο σύνολο του κοινού και 26,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Στις γυναίκες άνω των 18 ετών κατέγραψε μέσο όρο 35,2%.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έφτασε τους 8 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Κάθε βράδυ μετάδοσης των επεισοδίων το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τα σχόλια των χρηστών να είναι μαζικά και διθυραμβικά.

Το «Maestro» podcast και τον Νοέμβριο βρέθηκε στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts με τέσσερα νέα επεισόδια, τα οποία συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακροάσεις. Μπορείτε να το ακούσετε και στο megatv.com.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου – Αντώνης Ρέμος: «Ίσως υπάρχει μια υπερβολή, εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνετε λάδι στη φωτιά»

Loading