Μια πολύ μεγάλη ανατροπή έχουμε μπροστά μας. Από αυτές που εκτοξεύουν στα ύψη την τηλεθέαση. Αν και έτσι όπως πάει ως τώρα το Survivor δεν το έχει ανάγκη
Βαλάντης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή είναι στον τάκο. Ποιος θα φύγει από αυτούς; Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Σας το είχαμε πει πως είναι και το φαβορί για να αποχωρήσει. Θα αποχωρήσει; Όχι! Εδώ είναι η ανατροπή.
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι αυτός που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Προφανώς αισθάνθηκε υπεύθυνος που υπέδειξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία. Με άλλα λόγια, θέλησε να πάρει η θέση της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, την πήρε και αποχώρησε από το νησί!
Δείτε επίσης: Άρχισαν τα…όργανα στο Survivor: Καβγάς στους διάσημους λόγω ενός…φλερτ (vid)
- Η Πογκόν στον τελικό Κυπέλλου Πολωνίας με πρωταγωνιστές τους Κουλούρη και Κούτρη (video)
- Σημαντική πυρκαγιά στα Άνω Πατήσια
- Ασφαλής και έτοιμη η Σαντορίνη για μια δυναμική τουριστική περίοδο
- Megasports: Η ώρα της ρεβάνς
- Η Τζένιφερ Λόρενς γιορτάζει την έλευση του δεύτερου παιδιού της