Συγκινεί ο Γιώργος Λιάνης: «Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου λόγω της απώλειας της Λιζέτας Νικολάου»

“Την τελευταία φορά που είδα τη Λιζέτα κάναμε τη γιορτή του εγγόνου μας, του Αποστόλη, ήταν ευτυχισμένη” ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στον Αλέξη Μίχα για τον πόνο της χαμένης Λιζέτας Νικολάου, θυμόμενος στιγμές από την κοινή τους διαδρομή. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναπόλησε τον πρόωρο χαμό της αείμνηστης Λιζέτας Νικολάου.

propoli

«Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου, λόγω της απώλειας της Λιζέτας. Δεν θα πω ποτέ τη Λιζέτα “πρώην” γυναίκα μου, θεωρώ υποτιμητικό για μία γυναίκα που έχω παντρευτεί να τη λέω “πρώην”. Η Λιζέτα είχε έναν διάφανο και καθαρό χαρακτήρα, από την αρχή φαινόταν τι πλάσμα ήταν. Έκανα λιγότερα από όσα έπρεπε για τα παιδιά μου γιατί ήμουν δοσμένος στη δημοσιογραφία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Και πρόσθεσε: «Η Λιζέτας έχει πει ότι δεν τη βοήθησα στο ξεκίνημα της, άλλα αισθανόμουν ότι δεν πρέπει να γράφω για τη γυναίκα μου. Η Λιζέτα δεν θέλησε ποτέ να γίνει σταρ, την ενδιέφερε να τραγουδάει».

Πότε την είδε για τελευταία φορά; Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε πως, «την τελευταία φορά που είδα τη Λιζέτα κάναμε τη γιορτή του εγγόνου μας, του Αποστόλη, ήταν ευτυχισμένη. Αφού χωρίσαμε, με τη Λιζέτα δημιουργήσαμε μία σχέση πιο ισχυρή κι από όταν ήμασταν μαζί».

«Εγώ κι ο Μητσιάς λέγαμε τη Λιζέτα «λούσιο», επειδή είχε τραγουδήσει υπέροχα το συγκεκριμένο τραγούδι. Όσα ήθελα να πω στη Λιζέτα της τα έγραψα στο “αντίο” στο στεφάνι», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Δεν χαρίστηκε τίποτα στη Λιζέτα, τα άξιζε όλα. Ο θάνατος της Λιζέτας ήταν πολύ άδικος. πολλές φορές τη νιώθω σαν να ζει, δεν μιλάω σαν να είναι παρελθόν».

Δείτε επίσης: Τάσος Κωστής: «Ο Γιάννης Μπέζος της είπε: με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά»

Loading