Συγκινεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Σε φιλανθρωπικό ίδρυμα με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον

Συγκίνηση προκάλεσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όταν με αφορμή την συνάντησή του με έναν 11χρονο έφερε στη μνήμη του τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του επισκέφθηκαν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για «ευάλωτα άτομα» στο Λάνκασιρ. Εκεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνάντησε ένα αγόρι που πέρυσι έχασε τη μητέρα του.

Σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο στον μαθητή, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου είπε ότι, με βάση την εμπειρία του, θα νιώθει όλο και καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o πατέρας τριών παιδιών παρηγόρησε τον 11χρονο λέγοντάς του: «Ξέρω πώς νιώθεις » και του υποσχέθηκε ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο «εύκολα».

Ο 39χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ έχασε τη μητέρα του, Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας το 1997, όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών.

Ο 11χρονος μαθητής Ντίκον Γκλόβερ μίλησε για το προσωπικό του δράμα, ότι έχασε πριν από ένα χρόνο την 28χρονη μητέρα του, Γκρέις Τέιλορ.

Τότε, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έβαλε το χέρι του στον ώμο του αγοριού και του είπε: «Γίνεται πιο εύκολο».

Το πριγκιπικό ζεύγος συνομίλησε επί 15 λεπτά με τον μαθητή και την προγιαγιά του, Κάρολ Έλις κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο ίδρυμα «Church on the Street» του Λάνκασιρ, ένα κέντρο που βοηθά όσους παλεύουν με τη φτώχεια, την έλλειψη στέγης, τον εθισμό ή άλλα προβλήματα.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα, Ουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα αφού παρακολούθησαν τηλεοπτικά ρεπορτάζ για το έργο του πάστορα Μάικ Φλέμινγκ, ο οποίος ίδρυσε το κέντρο το 2019 για να βοηθήσει τους άστεγους και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού.

Δείτε επίσης: Κιάνου Ριβς: Aποκάλυψε το αγαπημένο του τραγούδι, ταινία και μυρωδία

Loading