Συγκινεί ο γιος της ηθοποιού μιλώντας για τις τελευταίες της στιγμές
Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχάηλ μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Idols του ΣΚΑΪ, μοιράστηκε τα συναισθήματά του αλλά και τις στιγμές που έζησε όταν πέθανε η μητέρα του για πρώτη φορά.
«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Όταν είμαστε τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα , δεν ήθελα να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα για πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Δυστυχώς το έζησα. Έζησα πώς έφυγε η Αλίκη» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συγκινημένος.
«Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να τής κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο» συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Δείτε επίσης: Telegraph: Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα η βρετανική κοινή γνώμη
- Βέλγιο: Διαδηλωτές έριξαν μπύρα στον πολιτικό Ζορζ-Λουί Μπουσέ – Βίντεο από την επίθεση
- ΣΥΡΙΖΑ: Η παραδοχή Κυρανάκη αποκαλύπτει τη σύνδεση της ΝΔ με την Ομάδα Αλήθειας και την Blue Skies
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο δρόμο για τον τίτλο: Νίκες και προκρίσεις
- Αυξημένα drones και ενισχυμένες δυνάμεις πυρόσβεσης στην Κεντρική Μακεδονία για την αντιπυρική περίοδο
- Ουκρανία: Η πίεση αυξάνεται για τον Ζελένσκι, η υπομονή των Ουκρανών φθίνει
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr