Συνέχεια στη δικαστική “μάχη” για την “κηδεμονία” της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ορίστηκε νέα ημερομηνία για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς ώστε να προσέλθει στο δικαστήριο του Λος Άντζελες και να καταθέσει σχετικά με την κηδεμονία του πατέρα της.

Από το 2008, μετά το εξιτήριο που πήρε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύτηκε, η Britney Spears βρίσκεται υπό τη νομική κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες της τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές αποφάσεις. Παρότι αρχικά θα έπρεπε να έχει ισχύ για έναν χρόνο, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει προσέλθει στις ακροάσεις του δικαστηρίου, ενώ ο δικηγόρος της ανέφερε ότι αυτή τη φορά θέλει να παρίσταται στην αίθουσα του δικαστηρίου και να καταθέσει.

«Η πελάτης μου ζήτησε ακρόαση», είπε στο δικαστήριο ο Samuel Ingham «και μάλιστα να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Ο δικαστής όρισε νέα δικάσιμο στις 23 Ιουνίου, ώστε να καταθέσει η ποπ σταρ στο δικαστήριο.

Η υπόθεση δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που το κίνημα #FreeBritney, που δημιουργήθηκε από τους φαν της το έφερε στο φως της δημοσιότητας, ενώ μερικοί από τους θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεκαθάρισε πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν επιθυμεί πλέον ο πατέρας της να εμπλέκεται στις προσωπικές υποθέσεις της.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Οι πέντε θάνατοι που θα μας καθηλώσουν

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ