Συνελήφθη ο Κώστας Δόξας στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει ο δικηγόρος του

Το παρασκήνιο της σύλληψης του τραγουδιστή Κώστα Δόξα, με φόντο τη διατροφή του παιδιού του, σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, δίνει ο δικηγόρος του, κ. Σπύρος Δημητρίου.

Ο ένας εκ των δύο νομικών του υπερασπιστών, μαζί με την κυρία Μαρκέλλα Μαστοράκη, αναφέρει στο protothema.gr πως ο τραγουδιστής συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε η πρωην σύζυγός του για το ζήτημα της διατροφής, την στιγμή μάλιστα που ήταν μαζί με το παιδί του, οδηγήθηκε στο Τμήμα Λευκού Πύργου και στη συνέχεια, μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, αφέθηκε ελεύθερος.

propoli

«Απο τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ο κ. Δοξας να καταβάλλει μειωμένη διατροφή στη σύζυγο και το παιδί του. Παρέμεινε η διατροφή μόνο του παιδιού, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η τέως σύζυγός του μπορεί και εργάζεται και άρα να καλύπτει τα προσωπικά της έξοδα διαβίωσης. Πλην όμως μέχρι να επιδώσουν την απόφαση, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ο κ. Δόξας κατέβαλε κανονικά την αυξημένη διατροφή που είχε επιδικαστεί με το πρώτο δικαστήριο και αντιστοιχούσε στο ποσό των 600 ευρώ. Απο τον Ιανουάριο πλέον, για όλους αυτούς τους μήνες, η τέως σύζυγός του αναδρομικά του οφείλει τη διαφορά. Απο τον Ιανουάριο του 2022 καταβάλλει κανονικά τη μειωμένη διατροφή για να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου. Η σύζυγος του, επειδή του οφείλει χρήματα και δεν επιτρέπεται να συμψηφιστεί η διατροφή με οφειλές, ο εντολέας μου καθυστέρησε για λίγες ημέρες να της καταβάλει τα χρήματα και τα κατέβαλε χθες, στις 18 Ιανουαρίου. Εκείνη ωστόσο είχε κάνει μήνυση απο τις 17 του μηνός, παρότι είδε οτι είχε καταβληθεί η διατροφή κανονικά» λέει ο κ. Δημητρίου.

Και προσθέτει: «Σήμερα, και ενώ ο εντολέας μου είχε επικοινωνία με το παιδί του, η τέως σύζυγός του υπέδειξε στο Α.Τ Λευκού Πύργου που βρισκοταν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Συνελήφθη και, αφού απέδειξε στην Αστυνομία οτι έχει καταβάλει τη διατροφή, αφέθη ελεύθερος και ασφαλώς επιφυλάσσεται για τα νόμιμα δικαιώματά του».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Νίκος Κατσαρός, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ

Loading