Τάσος Κωστής: «Ο Γιάννης Μπέζος της είπε: Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά»

“Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πως θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι;” ανέφερε ο Τάσος Κωστής.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Τάσος Κωστής μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο για τον Γιάννη Μπέζο. Ο γνωστός ηθοποιός επεσήμανε τη συνεργασία του με τον Μπέζο και αναπολεί ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια των οντισιόν για τον τηλεοπτικό κύκλο «Εκείνες και εγώ».

propoli

«Έρχεται μία κοπέλα και ήταν μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν «δίπλα», και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης Μπέζος “ποια σχολή έχετε τελειώσει;”», είπε αρχικά.

«Και εκείνη απάντησε «αχ δεν έχω πάει σχολή ακόμα», συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν ο Τάσος Κωστής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πως θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».

Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε την απάντηση του Γιάννη Μπέζου στην κοπέλα που ήρθε για την οντισιόν.

«Ο Γιάννης είπε: «με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε», αποκάλυψε κλείνοντας ο Τάσος Κωστής.

Δείτε επίσης: Σοφία Παυλίδου: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε περάσει πολλά μαζί»

Loading