Τάσος Ξιάρχο: Ο χορογράφος το έριξε στον χορό με… ικαριώτικο στη Νέα Υόρκη (vid)

«Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες, μα αγαπώ τη χώρα μου και θα πω για αυτήν παντού»

Ο Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνει τις βόλτες του στην αμερικανική πολιτεία.

Ο Έλληνας χορευτής και χορογράφος όμως δεν μπόρεσε να μη μεταφέρει και λίγη από την ελληνική παράδοση στο κέντρο της διάσημης πόλης των ΗΠΑ. Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο TikTok, έδειξε να το ρίχνει στον χορό με… ικαριώτικο, τη στιγμή που πίσω του δέσποζαν οι ουρανοξύστες.

Υπό τους ήχους του δημοφιλούς τραγουδιού του Γιάννη Πάριου, ο Τάσος Ξιάρχο μαζί με έναν φίλο του διέδωσαν λίγο από το ελληνικό κλίμα, ενώ μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής του, εξέφρασε την αγάπη που έχει στην πατρίδα του. Μεταξύ άλλων ο χορογράφος τόνισε ότι παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη λεβεντιά του, εκείνος αγαπά τη χώρα του και θα ταξιδέψει μαζί με τις παραδόσεις της, παντού.

@tasosxiarcho

Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες επειδή δεν έχουμε μαύρα γενιά και δεν φοράμε air max.μπορεί να λέτε πως αν έρθουν ότι Τούρκοι θα γελάνε: ΜΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ 🇬🇷

♬ Ikariotiko – Giannis Parios

«Μπορεί να μας λέτε ότι δεν είμαστε λεβέντες, επειδή δεν έχουμε μαύρα γενιά και δεν φοράμε air max. Μπορεί να λέτε πως αν έρθουν ότι Τούρκοι και θα γελάνε: ΜΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ» σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης του βίντεο, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από αρκετούς Έλληνες. 

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όλα τα έπαθα, που πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα»