Θεσσαλονίκη: ΣΟΚ – Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του στην συναυλία της Έλενας Παπαρίζου (vid)

Έλενα Παπαρίζου: Διέκοψε συναυλία για άνδρα που κατέβασε το παντελόνι του – «Καλέστε το 100»

Στο σημείο να διακόψει πρόσφατη συναυλία της, στη Θεσσαλονίκη, έφτασε η Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή έναν άνδρα που κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε όλο το κοινό.

Το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε σε σελίδα θαυμαστών της Έλενας Παπαρίζου στο TikTok.

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά 👑 #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound – Eleftheria

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε τα τραγούδια της, όταν αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει στο χώρο της (μουσικής) αρένας.

Αφού σταμάτησε τη μουσική, ρώτησε τι συμβαίνει, με κάποιες κοπέλες που ήταν μπροστά στη σκηνή να την ενημερώνουν πως υπάρχει ένας άνδρας με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Αμέσως η Έλενα Παπαρίζου είπε από το μικρόφωνο στους διοργανωτές να απομακρυνθεί άμεσα ο άνθρωπος αυτός και να κληθεί η αστυνομία, καθώς στο χώρο βρίσκονται και μικρά παιδιά.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η τραγουδίστρια κρατούσε το κεφάλι της αδυνατώντας να κατανοήσει το πώς ένα άτομο προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Δείτε επίσης: Κολύμπι μετά από πλαστική επέμβαση: Οι ειδικοί εξηγούν πότε είναι ασφαλές

Loading