Ο Μπράνσον προέτρεψε όλους τους ανθρώπους, που πληρούν τις προϋποθέσεις να κάνουν τις ενισχυτικές δόσεις τους.
Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον είπε σήμερα πως αναρρώνει από την Covid-19, έχοντας εκδηλώσει “ήπια” συμπτώματα, μαζί με τη σύζυγό του και άλλα μέλη της οικογένειάς του, αφότου διαγνώστηκαν θετικοί στην παραλλαγή Όμικρον.
«Φίλοι και οικογένεια, μεταξύ αυτών εγώ ο ίδιος και η σύζυγός μου Τζοάν, προσβληθήκαμε πρόσφατα από την Όμικρον. Σας ευχαριστώ όλους που έχετε εμβολιαστεί και έχετε λάβει και αναμνηστικές δόσεις, τα συμπτώματά μας είναι ήπια», ανέφερε ο ιδρυτής του ομίλου Virgin, σε μια ανάρτηση στο Twitter.
Υπογραμμίζοντας τη σημασία των εμβολιασμών, ο Μπράνσον προέτρεψε όλους τους ανθρώπους, που πληρούν τις προϋποθέσεις να κάνουν τις ενισχυτικές δόσεις τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Αποσύρθηκε από το Sydney Tennis Classic
- Eurostat: Ποιες χώρες της ΕΕ καταγράφουν τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
- Νεκρός οδηγός ταξί στο Χαλάνδρι
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο ρόλος του συντονιστή οικειότητας σε ταινίες πορνό και η αναδυόμενη καριέρα
- Λάκης Λαζόπουλος: Η αρχή του αποψινού Αλ Τσαντίρι Νιουζ με Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Καρέτσα
- Παναθηναϊκός: Θρίαμβος με 87-70 και πρόκριση στους ομίλους του EuroCup