Θοδωρής Μαραντίνης: «Μετά τον χωρισμό μου η προσωπική ζωή μου “παραήταν” στο προσκήνιο»

“Τα media μου φέρθηκαν πιο άσχημα απ’ ό,τι περίμενα μετά τον χωρισμό μου από τη Σίσσυ Χρηστίδου”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τον γάμο.

«Πέρασαν 22 χρόνια από όταν ξεκινήσαμε σαν αίσθηση. Κάναμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και με το παραπάνω. Η Χαρούλα ήταν γλυκύτατη», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Ποτέ δεν μπορείς για γάμο, υπάρχει λόγος που γίνονται, όταν έρχεται η στιγμή. Τα μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά, κάποιες φορές στεναχωρήθηκα, μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή «παραήταν» στο προσκήνιο, υπάρχει και η παγίδα με τα social. Η ζωή της Σίσσυς έχει μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πώς πέρασε στην καραντίνα και πώς εξελίχθηκε η ζωή του όλον αυτόν τον καιρό.

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε ν επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι», τόνισε.

«Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε», κατέληξε.

Δείτε επίσηςΣαρλίζ Θερόν: Γιόρτασε τα 45α της γενέθλια κρατώντας αποστάσεις (pic)