Τηλεθέαση: Ποια ελληνική σειρά έκανε 14,3% στο ΜακεδονίαTV;

Το ΜακεδονίαTV κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης για μία ολόκληρη ώρα.

Μπορεί το πρόγραμμα του ΜακεδονίαTV να αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από επαναλήψεις ελληνικών σειρών του ΑΝΤ1 και ξένες αστυνομικές σειρές, αυτό όμως δε σημαίνει πως οι τηλεθεατές δεν του δείχνουν την προτίμησή τους.

Αυτό αποδεικνύουν τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε ο σταθμός χθες, Σάββατο 3/6, αφού στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στο slot 06:00-07:00 κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω ακόμη και τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών.

Ποιο πρόγραμμα σημείωσε αυτή την αξιόλογη πρωτιά για το ΜακεδονίαTV;

Ο λόγος για την επανάληψη της κωμικής σειράς «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο, η οποία προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2020-21. Η αγαπημένη κωμωδία σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen με 14.3% στο δυναμικό κοινό (06:00-07:00). Την ίδια ώρα το MEGA έκανε 13.4%, ο ΣΚΑΪ 12.3% και οι υπόλοιποι σταθμοί κινήθηκαν σε μονοψήφιες επιδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΜακεδονίαTV κέρδισε την πρωτιά και στη μεταμεσονύκτια ζώνη (02:00-06:00), με τις ξένες σειρές να κρατούν την καλύτερη παρέα στους… ξενύχτηδες και να του δίνουν 13.8% στο δυναμικό κοινό (MEGA 10.2%, υπόλοιποι σταθμοί σε μονοψήφια νούμερα).

Δείτε επίσης: Μακρυπούλια: Έξαλλη με αεροπορική εταιρεία – «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή»

Loading