Δεν έχουν τέλος τα βίντεο με influencers να οδύρονται για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία
Μετά τη ρωσική εισβολή και τον επακόλουθο πόλεμο στη Ουκρανία υπάρχουν πολλών ειδών δράματα. Εκείνο των ξεριζωμένων που μέσα σε λίγες ώρες έπρεπε να αφήσουν τις εστίες τους για να αναζητήσουν την ασφάλεια σε κάποια γειτονική χώρα. Υπάρχει το δράμα των θυμάτων και των οικογενειών τους.
Ο φόρος αίματος είναι ήδη πολύ μεγάλος και αφορά και τις 2 αντιμαχόμενες πλευρές. Υπάρχει και το οικονομικό δράμα με τις συνέπειες από τον πόλεμο να είναι σφοδρές σε παγκόσμια κλίμακα.
Υπάρχει όμως και το «δράμα» που ζουν οι κάθε λογής influencers και μπλόγκερ από τη Ρωσία και οι οποίοι με μικρή ενσυναίσθηση, είναι η αλήθεια, οδύρονται στα social media για όλα αυτά που χάνουν λόγω του πολέμου. Lipton, Doritos και McDonald’s.
Από σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου οι κάτοικοι της ρωσικής επικράτειας δεν θα έχουν πρόσβαση στο Instagram ενώ πριν λίγα 24ωρα μία Ρωσίδα influencer είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς έκλαιγε σε βίντεό της που πενθούσε την απώλεια του δημοφιλούς social media.
«Τέρμα τα Lipton, Doritos, MC Donalds, τι θα φάω;»
Τώρα σειρά μιας άλλης μπλόγκερ η οποία σε βίντεό της φαίνεται να έχει πλαντάξει στο κλάμα λέγοντας ότι: «Γιατί είμαι τόσο άτυχη; τέρμα τα Lipton, Doritos, MC Donalds, τι θα φάω; Τι δώρο θα μου δώσουν για τα γενέθλιά μου; Χαρτί τουαλέτας;».
🇷🇺 Russian blogger shouts: "Why am I so unlucky? None of Lipton, Doritos, MC Donalds, what will I eat ?! What will they give me on my birthday? Toilet paper?