ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τομ Χανκς για κορονοϊό: «Ένιωθα τα κόκαλά μου σαν να ήταν από χαρτί»

Με γλαφυρά χρώματα περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός, Τομ Χανκς, την περιπέτεια του ίδιου και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον, με τον κορονοϊό.

O Χανκς εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή The Late Show χθες το βράδυ και περιέγραψε πώς αισθανόταν τόσο ο ίδιος όσο και η Ρίτα Γουίλσον όταν προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Καταρχάς, ανέφερε ότι είχε διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του. Αμφότεροι προσβλήθηκαν στο Σίδνεϊ, όπου βρίσκονταν για γυρίσματα, και χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχουν ιδέα πώς κόλλησαν τον ιό.

Τα συμπτώματα

Αναφορικά με τα συμπτώματα, ο Χανκς περιέγραψε πως άρχισε να αισθάνεται περίεργα επιστρέφοντας μια ημέρα από τα γυρίσματα και η Ρίτα είχε πονοκέφαλο.

Στη συνέχεια η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης ενώ είχε και τρομερή εξάντληση.

Ο ίδιος χρειάστηκε 8 ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του «σαν να ήταν από χαρτί». «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», τόνισε με νόημα.

Τέλος, ο διάσημος ηθοποιός γνωστοποίησε ότι έδωσε και πλάσμα για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη και για ακόμα μια φορά είπε ότι το να φοράει κάποιος μάσκα είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.

Δείτε επίσης: Νάγια Ριβέρα: Τυχαίος πνιγμός η αιτία θανάτου της ηθοποιού